Exploration of antioxidant peptides from crocodile (Crocodylus siamensis) meat using modern information technology: Virtual-screening and antioxidant mechanisms.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Luo Cancan, Guo Hanyu, Luo Ji, Zhang Mengli, Zang Yanan, Xu Yinghao, Zeng Yuanyuan

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 208294

To develop a safe, stable and easily absorbed new antioxidant peptide. The myofibrillar protein hydrolysates of Siamese crocodile meat were prepared and purified, their free radical scavenging and Fe
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH