Computational approaches for decoding structure-saltiness enhancement and aroma perception mechanisms of odorants: From machine learning to molecular simulation.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Huizhuo Ji, Jianlei Kong, Dandan Pu, Lijun Su, Wenjing Yan, Qingchuan Zhang, Yuyu Zhang, Min Zuo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 271.6 *Passionists and Redemptorists

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 208324

The unclear relationship between structure and saltiness enhancement limits the development and application of savory odorants. The structure characteristic-saltiness enhancement perception (SEP) mechanisms of savory odorants were investigated by machine learning, molecular docking, and site-directed mutagenesis simulations. The XGBoost model (R
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH