Can operational parameters impact spray-dried bacteria viability and production costs? An experimental study with autochthonous Lactococcus lactis subsp. lactis isolated from Amazonian artisanal cheese.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Anderson Carlos Camargo, Maria Tereza Cratiú Moreira, Antonio Fernandes de Carvalho, Andressa Fusieger, Luís Augusto Nero, Ítalo Tuler Perrone, Cinzia Randazzo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 020.601 International organizations

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 208329

Lactococcus lactis subsp. lactis Q1C2, previously isolated from artisanal cheese produced in the Brazilian Amazon region, was subjected to spray drying protocols to evaluate the impact of operational parameters on cell viability, storage stability, and production costs. Concentrated reconstituted milk was used as the drying medium, and combinations of cell concentrate flow rates (F
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH