Differences in in vitro bioavailability, bioaccessibility, and antioxidant capacity depending on linkage type of luteolin 4'-O-glucosides.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Chi Heung Cho, Davin Jang, Young Sung Jung, Dae-Ok Kim, Mi-Seon Kim, Dong-Ho Seo, Hyunbin Seong, Sang-Ho Yoo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 208346

This study investigated the effect of glycosylation on the antioxidant capacities of luteolin by analyzing the differences in in vitro bioaccessibility, bioavailability, and bioactivity based on glucose anomers. Luteolin, luteolin 4'-O-alpha-glucoside (L4αG), and luteolin 4'-O-beta-glucoside (L4βG) were used to obtain clear and direct research results, excluding the influence of complex food matrices. L4αG exhibited lower water solubility, digestive stability, and aglycone-releasing ability compared to L4βG. However, L4αG most effectively alleviated intracellular oxidative stress in H
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH