Effect of lipid addition on the physiochemical, structural, and photoactive antibacterial properties of cornstarch-chlorophyllin composite film.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yonghong Hu, Chen Li, Yan Ma, Ruchika Hansanie Ukwatta, Xiaohui Xiong, Feng Xue, Ruhuan Yuan

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 336.2417 Taxes

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 208406

The study aimed to prepare cornstarch-chlorophyllin (CS-Chl) composite films with coconut oil (CO), oregano essential oil (OEO), and beeswax (BW) at percentages of 0.5 %, 1.0 % and 1.5 %, to address the key limitation of the hydrophilic nature of the CS-Chl matrix, and the physiochemical, structural and photoactive antibacterial properties of the films were evaluated. The moisture content, water solubility, swelling ability, and water vapor permeability were significantly reduced in all CO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH