Can ultrasonication improve coagulation properties of indigenous and exotic cow milk for dairy product processing?

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: A M N L Abesinghe, Gayathri Diddeniya, Linda B Johnson, Pradeep Prasanna, Hasitha Priyashantha, Janak K Vidanarachchi

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 535.15 Quantum theory

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 208442

This study investigates the effects of ultrasonication on milk coagulation properties, focusing on milk from indigenous Thamankaduwa White (TW) and exotic Holstein Friesian (HF) cattle. Milk samples were subjected to ultrasound treatment (20 kHz with a 2 cm probe depth and 60 % amplitude) at three energy densities (504, 612, and 720 J mL
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH