Fucoidan-Mediated Covalent Modification Induces Oral Tolerance to Shrimp by Generating Tolerogenic Peptides and Reducing Antigen Responsiveness.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Shuqi Jia, Songyi Lin, Kexin Liu, Qiaozhen Liu, Na Sun, Shuya Wang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 621.3126 Electrical, magnetic, optical, communications, computer engineering; electronics, lighting

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 208685

Food allergy has become a global food safety issue, and inducing tolerance of the immune system to allergens is seen as an effective way to address this problem. In this study, shrimp (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH