Glutamate increases the lean percentage and intramuscular fat content and alters gut microbiota in Shaziling pigs.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yehui Duan, Qiuping Guo, Mengliao Wan, Yulong Yin, Changbing Zheng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 513.245 Percentage

Thông tin xuất bản: China : Animal nutrition (Zhongguo xu mu shou yi xue hui) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 212562

This study aimed to explore the effects of glutamate (Glu) supplementation on the growth performance, carcass traits, meat quality, composition of amino acids and fatty acids in the longissimus dorsi muscle, and the colonic microbial community of Shaziling pigs. A total of 48 healthy male Shaziling pigs (150 d, 31.56 ± 0.95 kg) were randomly assigned to two groups, and fed a basal diet with no supplement (control group) or supplemented with 1% Glu (Glu group) for 51 d, and 6 pigs per group were finally slaughtered. Glu significantly increased the average daily gain (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH