Anti-Obesity Effects of

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lujun Chen, Yang Fan, Yongpeng He, Jia Liu, Ruokun Yi, Xin Zhao, Xianrong Zhou

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 616.398 *Obesity

Thông tin xuất bản: United States : Food science & nutrition , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 212741

Obesity is a major health problem associated with Type 2 diabetes, non-alcohol fatty liver disease (NAFLD), and atherosclerosis. Functional lactic acid bacteria-fermented products have been reported to have potential anti-obese effect. The present results revealed that
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH