Ascorbic and silicic acid application mitigated toxic effects of ozone in mung bean (Vigna radiata L. Wilczek) by modulating growth, secondary metabolites, water relations, and grain quality attributes.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Naeem Iqbal, Fahad Khan, Muhammad Nawaz, Muhammad Shahid, Eram Shahzadi

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 296.1184 Sources

Thông tin xuất bản: England : Journal of the science of food and agriculture , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 213771

BACKGROUND: Elevated levels of tropospheric ozone (O RESULTS: A controlled pot experiment was conducted with four treatments: ambient O CONCLUSION: The NIAB Mung 20-21, NIAB Mung 2006, and NIAB Mung varieties exhibited O
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH