A sustainable extraction approach for recovery of Rhamnogalacturonan I enriched pectin from Amazonian cocoa pod husk.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ivonete Quaresma da Silva de Aguiar, Fagner Sousa de Aguiar, Raul Nunes de Carvalho Junior, Carmen Lúcia de Oliveira Petkowicz, André Luiz Freitas, Giulia Karolline Kaminski, Giulia Victória Silva Lima, Eduardo Gama Ortiz Menezes, Hervé Rogez, Patrícia Oliveira Santos

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 920.71 Men

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 219279

Approximately 16,000 thousand tonnes of cocoa husk are produced annually worldwide during the chocolate production chain, representing considerable potential for pectin extraction. The aim of this study was to investigate a new extraction technique using a binary system composed of carbon dioxide and water (CO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH