Two-step sequential energy transfer in sodium carboxymethyl cellulose-based gels for information encryption.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Guangyue Bai, Wenxiu Fan, Shanglong Hao, Qiuyu He, Zhenyu Lu, Zhenhao Peng, Yujie Wang, Binbin Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 641.5612 Cooking

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 219310

 Sodium carboxymethyl cellulose (NaCMC)-based gels have been widely explored for various applications
  however, innovative preparation methods are still required to further extend their potential. In this study, we introduced a low-molecular-weight gelator, 3,3',3"-[1,3,5-benzenetriyltris(carbonylimino)]trisbenzoic acid (H
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH