Probiotic-Enzyme Synergy Regulates Fermentation of Distiller's Grains by Modifying Microbiome Structures and Symbiotic Relationships.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yanqing Chen, Zhihua Chen, Wenming Huang, Changtong Wang, Liandi Yang, Hulong Yu, Jin Zhang, Fuyuan Zuo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 594.38 *Pulmonata

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 220398

The high fiber content and low rumen digestibility prevent the efficient use of distiller's grains (DGS) in ruminant feeds. This study investigated the effects of probiotics (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH