Food Preservation and Waste Exploitation

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Thierry Aussenac, Anca C F?rca?, Jean-Claude Laguerre, Sonia A Socaci

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1789840841

ISBN-13: 978-1789854251

ISBN-13: 978-1789854268

ISBN: intechopen.78920

Ký hiệu phân loại: 664.028 Preservation techniques

Thông tin xuất bản: London, UK : IntechOpen, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (180 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 224676

One of the biggest challenges facing the food industry and society is the reduction of food waste. Annually, all over the world, millions of tons of agro-food waste are produced, and their efficient management and valorization represents one of the main objectives of EU actions towards sustainable development. The book compiles information on the possibilities of the recovery of valuable compounds from food waste and their valorization in different food and non-food applications, as well as new preservation methods for optimizing food waste reduction.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH