Chapter 33 The Genus Mycobacterium

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Sari Cogneau, Leen Rigouts

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-0367567637

ISBN-13: 978-0367567644

ISBN: 978100309927735

Ký hiệu phân loại: 579 Microorganisms, fungi, algae

Thông tin xuất bản: London ; New York : Taylor & Francis, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (23 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 226086

 Practical Handbook of Microbiology, 4th edition provides basic, clear and concise knowledge and practical information about working with microorganisms. Useful to anyone interested in microbes, the book is intended to especially benefit four groups: trained microbiologists working within one specific area of microbiology
  people with training in other disciplines, and use microorganisms as a tool or "chemical reagent"
  business people evaluating investments in microbiology focused companies
  and an emerging group, people in occupations and trades that might have limited training in microbiology, but who require specific practical information.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH