Freeze-Drying Technology in Foods

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Estefania Lopez-Quiroga, Valentina Prosapio

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036500683

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (98 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 227378

This Special Issue provides an update on the most recent research and developments in the area of freeze-drying technology in foods. It presents a combination of experimental and modeling studies, offering an overview of oncoming challenges and opportunities on the topic.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH