Beverage Sensory Modification

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Manuel Malfeito Ferreira

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3039213931

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2019

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (104 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 228602

This Special Issue on "Beverage Sensory Modification" presents a series of articles that feature the broad sense of sensory modification with regards to beverages, either by improving their flavor, taste, and mouthfeel properties, or through prevention of spoilage. The scope goes further than the usual technological measures that modulate sensory properties and includes psychological and cross-modal influences, where the sensory modification occurs in the subject's brain rather than as a result of modified physical-chemical properties of objects.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH