Grain and Seed Proteins Functionality

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jose Carlos Jimenez-Lopez

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839685903

ISBN-13: 978-1839685910

ISBN-13: 978-1839685927

ISBN: intechopen.87503

Ký hiệu phân loại: 633.30421 Legumes, forage crops other than grasses and legumes

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (200 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 231459

Climate resilience and growing population are the two main global challenges that encourage the development of an affordable and sustainable source of vegetable protein to ensure future food security. Advanced scientific programs and agro-food developments should be proprietarily on-demand to face different stresses in order to maintain yield and quality of seed production. In this regard, legume crops are key sustainable alternatives for healthier diets while contributing to appropriate natural resource management. Taken together, the 11 chapters in this book represent a generous addition to the progress in our understanding of climate-resilient legumes, hoping to contribute to the improvement of global food security in the future.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH