Functional and Comparative Genomics of Saccharomyces and non-Saccharomyces Yeasts: Potential for Industrial and Food Biotechnology

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ed Louis, Isabel Sá-Correia

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-2889635221

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Frontiers Media SA, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (255 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 231616

This eBook is a collection of articles from a Frontiers Research Topic. Frontiers Research Topics are very popular trademarks of the Frontiers Journals Series: they are collections of at least ten articles, all centered on a particular subject. With their unique mix of varied contributions from Original Research to Review Articles, Frontiers Research Topics unify the most influential researchers, the latest key findings and historical advances in a hot research area! Find out more on how to host your own Frontiers Research Topic or contribute to one as an author by contacting the Frontiers Editorial Office: frontiersin.org/about/contact
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH