Screening, Identification, and Quantification of Nutritional Components and Phytochemicals in Foodstuffs

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Dario Donno

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036520216

ISBN-13: 978-3036520223

ISBN: books9783036520216

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (189 p.)

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 235435

This book provides readers with a good overview of the status and exciting developments in the identification of health-promoting properties and potential applications of nutraceutical substances. It includes papers focused on modern analytical instrumentation and new methods and biological tests applied to the evaluation of plant foods, derived products, herbal products, and food supplements and the phytochemical characterization of innovative natural sources of bioactive compounds and relative health-promoting properties.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH