Extractable and Non-Extractable Antioxidants

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Alessandra Durazzo, Massimo Lucarini

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3039214372

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2019

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (234 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 235798

The Special Issue "Extractable and Non-Extractable Antioxidants" gives an updated view on antioxidants-both in their extractable and non-extractable form-in the different food groups, their products thereof, and food preparations as well as byproducts and biomass waste. The potential beneficial properties of these compounds and nutraceutical formulations are described in the various studies covered in this Special Issue.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH