Antioxidants in Foods

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: José Palma, Isabel Seiquer

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036505787

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel, Switzerland : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2021

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (418 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 235857

 Antioxidants in food have a dual role
  on the one hand, they preserve the quality and shelf life of food products
  on the other hand, they function as an external aid, helping to defend our living cells from the threat of oxidative stress. Therefore, foods rich in antioxidants are a useful tool to reduce morbidity and prevent degenerative diseases. Consequently, research related to antioxidants is continually growing. This book brings together 21 articles regarding the latest advances in the most relevant fields of food antioxidant research
  from the identification and characterization of new active components, to their molecular mechanisms and the scientific evidence of their clinical use and effectiveness.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH