Low-pressure cold plasma pretreatment: Impact on quality attributes of "Fan Retief" guava and efficacy against Colletotrichum gloeosporioides.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Zinash A Belay, Oluwafemi James Caleb, Funso R Kutu, Bafana Mlambo, Lucky Mokwena, Rebogile R Mphahlele, Terence Suinyuy

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 128.3 Attributes and faculties

Thông tin xuất bản: United States : Journal of food science , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 236766

This work investigated the impact of low-pressure cold plasma (CP) as a pretreatment with polyethylene terephthalate (PET) plastic trays or open corrugated cardboard (OCC) boxes on the overall quality of "Fan Retief" guava fruits stored for 28 days at 13°C. Untreated samples placed in PET and OCC served as control. Guava fruits followed typical climacteric responses, but CP-treated samples significantly slowed down respiration (RRCO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH