A review on the microbiology of Ethiopian traditional fermented beverage products.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Trhas Gebregziabher, Guesh Mulaw, Teklemichael Tesfay

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 495.9191 Miscellaneous languages of Southeast Asia; Munda languages

Thông tin xuất bản: Switzerland : Frontiers in nutrition , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 237208

Traditional fermented beverages are drinks produced locally on the basis of ethnic knowledge and consumed nearby the locality of production. Ethiopia is a country where a wide variety of traditional fermented beverages are prepared and consumed.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH