Comparison of volatile compounds among different types of Tieguanyin oolong tea using DHI-GC-MS.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lisong Chen, Meizhen Chen, Ziqiang Chen, Minmin Huang, Desen Su, Qinghua Yao, Yunyun Zheng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 133.5262 Astrology

Thông tin xuất bản: England : Analytical methods : advancing methods and applications , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 243716

Depending on the manufacturing process, Tieguanyin tea (TGY) is classified into three main groups, light flavor type (LFT), heavy flavor type (HFT), and stale flavor type (SFT). However, the compositions and contents of volatile compounds among TGY types were still unclear. This study aimed to develop an efficient method for the nonselective determination of volatile compounds in teas
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH