Food Production or Food Aid? An African Challenge

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Willy H Verheye

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 276 Christianity in Africa Christian church in Africa

Thông tin xuất bản: 2012

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 243961

Food production is not keeping pace with Africa's rapidly growing needs. Aid programs in the 1970s and 1980s were considered a temporary solution to the most appalling famines, but Africa's food shortage appears to be worsening. This paper discusses the reasons for this situation and ways to address it. African policymakers should consider intensifying and diversifying local production and establishing systems for marketing and setting prices. Individual farmers or farmers' communities must take the initiative for the farmers while governments must take responsibility for developing and maintaining total networks.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH