Climate Change Impacts on Agricultural Water Stress and Impact Mitigation Potential

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Dieter Gerten

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 338.16 Production efficiency

Thông tin xuất bản: Washington, DC: World Bank, 2012

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 245616

 Food production is strongly water-limited in many regions, reflecting the fact that under dry conditions the amount of water in the soil is not sufficient to sustain optimal plant growth. This paper provides a geographically explicit quantification of a) the current (1971-2000 average) blue and green water consumption in global agriculture
  b) the current and possible future (2041-2070 average) water limitations to crop production
  and c) the potential to mitigate this limitation through rainwater harvesting and vapor shift management strategies.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH