Lactose and Lactose Derivatives

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Néstor Gutiérrez-Méndez

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839626043

ISBN-13: 978-1839626050

ISBN-13: 978-1839626067

ISBN: intechopen.87477

Ký hiệu phân loại: 572.565 +Sugars

Thông tin xuất bản: London, UK : IntechOpen, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (104 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 247317

 Lactose is a unique disaccharide found exclusively in the milk of mammals. This sugar has a crucial role in nourishing newborn and young mammals
  however, some adults have difficulties in fully metabolizing lactose. Despite lactose intolerance in the population, the dairy industry produces 400,000 tons of crystalline lactose worldwide. The food and pharmaceutical industries use lactose as well as lactose derivatives in a wide variety of products. This book reviews some aspects of lactose properties and synthesis as well as recent advances in the recovery of lactose and lactose derivatives from cheese whey.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH