Recent Advances in Cereals, Legumes and Oilseeds Grain Products Rheology and Quality

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Georgiana Gabriela Codină

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036531465

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute, 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (316 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 247405

The Special Issue presents information on the progress made in recent years in cereals', legumes', and oilseed grain products' rheology and quality. This Special Issue capitalizes the experience of authors in grain processing for obtaining food products qualitatively improved based on the quality of raw materials used and applied technologies or intended for special nutrition, such as gluten-free one or with low sodium content. This Special Issue also presents some issues related to byproduct valorization through circular economy approaches obtained from the processing of different cereals and oilseeds grains and new methods for rapid assessment of bread quality.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH