Advances in Microbial Fermentation Processes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Francesco Grieco, Maria Tufariello

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-3036540092

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Basel MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute 2022

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (220 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 249972

This book covedered high-quality contributions (original research articles or review papers) providing a picture on innovations in microbial fermentative processes, including improvements of quality/safety of fermented foods and beverages, production of high added-values products, and valorization/recovery of agro-food wastes.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH