Inhibitory effect of bioactive compounds from quinoa of different colors on the in vitro digestibility of starch.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Mengyu Liu, Jie Ouyang, Zhuo Wang, Yanwen Wu, Wenjie Yu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 363.737 Measures to prevent, protect against, limit effects of pollution

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 254077

This study aimed to compare the bioactive compounds presented in quinoa of various colors, and investigated their inhibitory effect on α-glucosidase activity and the in vitro digestibility of starch. The primary bioactive compounds identified in quinoa included betaine and polyphenols (kaempferol, quercetin, rutin, etc.), with their contents increased as the color of quinoa darkened. The half maximal inhibitory concentration (IC
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH