Influence of chitosan-capped quercetin nanoparticles on chitosan/poly(vinyl) alcohol multifunctional films: A sustainable approach for bread preservation.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ravindra B Chougale, Nagarjun Prakash Dalbhanjan, Manjushree Nagaraj Gunaki, Ajitkumar Appayya Hunashyal, Lingaraj Kariyappa Kurabetta, Saraswati P Masti, Jennifer P Pinto, S K Praveen Kumar

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 155.911 Influence of sensory stimuli

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 254175

Food packaging industries are growing to meet consumer demand and prevent pollution by adopting significant biopolymer advancements. Therefore, this study aimed to develop functionally active chitosan (CS)/polyvinyl alcohol (PVA)-based biopolymer films and evaluate the effect of Justicia Adhatoda extract (JAE), pure quercetin (Q), and CS-capped quercetin nanoparticles ((Q)
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH