Genetically modified yeast species and fermentation processes using genetically modified yeast [electronic resource]

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 650.14 Success in obtaining jobs and promotions

Thông tin xuất bản: Oak Ridge, Tenn. : Distributed by the Office of Scientific and Technical Information, U.S. Dept. of Energy, 2011

Mô tả vật lý: Medium: ED : , digital, PDF file.

Bộ sưu tập: Metadata

ID: 261632

Yeast cells are transformed with an exogenous xylose isomerase gene. Additional genetic modifications enhance the ability of the transformed cells to ferment xylose to ethanol or other desired fermentation products. Those modifications', include deletion of non-specific or specific aldose reductase gene(s), deletion of xylitol dehydrogenase gene(s) and/or overexpression of xylulokinase.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH