The art of beef cutting : a meat professionals guide to butchering and merchandising

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Kari Underly

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 1118029577

ISBN-13: 978-1118029572

Ký hiệu phân loại: 664.902 Preservation techniques, slaughtering, meat cutting

Thông tin xuất bản: Hoboken, N.J. : Wiley, c2011.

Mô tả vật lý: vii, 232 p. : , col. ill. ; , 23 x 31 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 271548

"The Art of Beef Cutting is the only book on the market that combines a complete listing of beef cuts, including full-color photos and NAMP/IMPS numbers for each cut, with step-by-step instructions on basic meat cutting techniques"--Provided by publisher.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH