Venison : the Slay to Gourmet field to kitchen cookbook

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jon Wipfli

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-0760352403

Ký hiệu phân loại: 641.691 Game

Thông tin xuất bản:

Mô tả vật lý: 176 pages ; , 26 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 274639

"Written and photographed by the team behind Slay to Gourmet, a Minneapolis-based catering service specializing in wild game, Venison takes readers through author, chef, and outdoorsman Jonathon Wipfli's technique for quickly and efficiently processing a deer, as well as a raft of more than 50 contemporary recipes for venison dishes and accompanying sides"-- Provided by publisher.
1. Venison
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH