Mixing of rubber [electronic resource]

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: John M Funt

Ngôn ngữ: eng

ISBN: 1621980146 (electronic bk.)

ISBN-10: 1847351506

ISBN: 1847351514 (electronic bk.)

ISBN: 9781621980148 (electronic bk.)

ISBN-13: 978-1847351500

ISBN: 9781847351517 (electronic bk.)

Ký hiệu phân loại: 678.22 Mastication

Thông tin xuất bản: Shawbury, Shrewsbury, Shropshire : Smithers Rapra Technology, c2009.

Mô tả vật lý: 1 online resource (iv, 186 p.) : , ill.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 275168

Since the discovery of vulcanisation in the nineteenth century, rubber has been a major industrial product. From its inception, the use of vulcanising agents, reinforcing fillers and other additives has been a major feature of the rubber industry. Innumerable articles and texts attest to the chemist's skill in balancing the chemical and physical properties of the manufactured products. In most cases, experimenters have been concerned with how recipe changes affect the product properties while the physical processes which formed the test specimen are not considered. For the rubber processor, how.
Includes bibliographical references and index.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH