Cooking the Vietnamese way : revised and expanded to include new low-fat and vegetarian recipes

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Chi Nguyen, Judy Monroe Peterson

Ngôn ngữ: eng

ISBN: 0822505134 (pbk. : alk. paper)

ISBN: 0822541254 (lib. bdg. : alk. paper)

Ký hiệu phân loại: 641.59597 Cooking

Thông tin xuất bản: Minneapolis : Lerner Publications, c2002.

Mô tả vật lý: 72 p. : , col. ill., col. map ; , 24 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 277753

An introduction to the cooking of Vietnam featuring such recipes as spring rolls, sweet and sour soup, and Vietnamese fried rice. Also includes information about the land, history, and holidays of this south-east Asian country.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH