Development and uses of biofortified agricultural products

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Gary Stephan Banuelos, Zhi-Qing Lin

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 1281863246

ISBN-10: 1420060058

ISBN-10: 1420060066

ISBN-13: 978-1281863249

ISBN-13: 978-1420060058

ISBN-13: 978-1420060065

Ký hiệu phân loại: 630 Agriculture and related technologies

Thông tin xuất bản: Boca Raton : CRC Press, [2009]

Mô tả vật lý: 1 online resource (xviii, 297 pages) : , illustrations.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 279502

Presents fresh strategies and techniques for the production of bioforitfied agricultural products from different soils. This work explores the effects of both environmental and biological factors on the accumulation and speciation of nutritionally important trace elements in agricultural products.
Includes bibliographical references and index.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH