Food in the Civil War era : the South

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Helen Zoe Veit

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 1611861640

ISBN-13: 978-1611861648

Ký hiệu phân loại: 641.5973 Cooking

Thông tin xuất bản:

Mô tả vật lý: 263 pages : , illustrations ; , 21 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 279671

Almost immediately, the Civil War transformed the way Southerners ate, devastating fields and food transportation networks. The war also spurred Southerners to canonize prewar cooking styles, resulting in cuisine that retained nineteenth-century techniques in a way other American cuisines did not. This fascinating book presents a variety of Civil War-era recipes from the South, accompanied by eye-opening essays describing this tumultuous period in the way people lived and ate. The cookbooks excerpted here teem with the kinds of recipes we expect to find when we go looking for Southern food.
Includes bibliographical references and index.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH