Literary eats : Emily Dickinson's gingerbread, Ernest Hemingway's picadillo, Eudora Welty's onion pie and 400+ other recipes from American authors past and present

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Gary Scharnhorst

Ngôn ngữ: eng

ISBN: 9780786475483 (softcover : alkaline paper)

Ký hiệu phân loại: 641.5973 Cooking

Thông tin xuất bản:

Mô tả vật lý: xv, 212 pages : , illustrations ; , 26 cm

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 285037

"This is a comprehensive collection of authentic recipes, for drinks and dishes that more than 150 American authors since the late 18th century are known to have enjoyed. This is a celebrity cookbook to which many literary celebrities, living and dead, have contributed, among them Harriet Beecher Stowe, Rudolfo Anaya, Emily Dickinson, William Faulkner and Benjamin Franklin"-- Provided by publisher.
Includes bibliographical references (pages 199-207) and index.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH