Biology of Microfungi [electronic resource]

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: De-Wei Li

Ngôn ngữ:

ISBN-13: 978-3319291376

Ký hiệu phân loại: 579 Microorganisms, fungi, algae

Thông tin xuất bản: Cham : Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2016.

Mô tả vật lý: XIV, 650 p. 101 illus., 93 illus. in color. , online resource.

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 293662

This book principally covers the latest development of research on microfungi from both systematic and practical aspects. Microfungi are in our daily life, but we normally do not realize their presence. Without microfungi we would not be able to enjoy our baked food, fermented food, preserved food, alcoholic beverages, and access to some modern medication, such as penicillin and cyclosporine, which are secondary metabolites of microfungi. Recent advances in mycology presented in this book will be useful to identify the needs in mycological research and to determine the direction or niches for future research.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH