Food Standards and Exports : Evidence from China

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Axel Mangelsdorf

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 560.95 Paleontology Paleozoology

Thông tin xuất bản: 2012

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 296766

Using a new database on Chinese food standards, this paper estimates the impact of volunta-ry and mandatory standards on its agricultural and food exports. The dataset covers seven Chinese products from 1992 to 2008. The findings here indicate that standards have a posi-tive effect on China's export performance. Standards signal to customers that products meet certain quality measures and promote information exchange. The benefits of increased ex-ports outweigh compliance costs. Our results also show that theses positive effects are larger when the standards are consistent with international norms.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH