Smoking-Attributable Mortality in Bangladesh

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Dewan S Alam

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 641.59 Cooking characteristic of specific geographic environments, ethnic cooking

Thông tin xuất bản: World Health Organization, 2015

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 301037

Smoking causes about 25% of all deaths in Bangladeshi men aged 25 to 69 years and an average loss of seven years of life per smoker. Without a substantial increase in smoking cessation rates, which are low among Bangladeshi men, smoking-attributable deaths in Bangladesh are likely to increase.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH