Food Fortification

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 612.39 Metabolism

Thông tin xuất bản: Washington, DC: World Bank, 2024

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 303262

Nutrient requirements are frequently not met due to the limited availability and affordability of an adequately diverse diet that includes plant, and animal-source foods. Food fortification refers to the addition of one or more nutrients to a food, during or after processing. The industrial fortification of foods started almost 100 years ago to address diseases/disorders of public health concern resulting from inadequate intake of specific micronutrients from the population's food base. Due to these early successes, fortification continues to be an important strategy to ensure the required intake of nutrients where they are not adequately supplied by the normal diet.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH