Biosystems Engineering: Biofactories for Food Production in the Century XXI [electronic resource]

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ramon Guevara-Gonzalez, Irineo Torres-Pacheco

Ngôn ngữ:

ISBN-13: 978-3319038803

Ký hiệu phân loại: 641.3 Food

Thông tin xuất bản: Cham : Springer International Publishing : Imprint: Springer, 2014.

Mô tả vật lý: IX, 476 p. 72 illus., 34 illus. in color. , online resource.

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 309626

This book presents new food production systems (for plants and animals) involving agrochemicals that increase in a controlled manner the bioactives content, under greenhouse conditions. Moreover, conception and design of new instrumentation for precision agriculture and aquiculture contributing in food production is also highlighted in this book.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH