Local Innovations Using Traditional Vegetables to Improve Soil Quality

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả:

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 338.16 Production efficiency

Thông tin xuất bản: World Bank, Washington, DC, 2012

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 312072

Prior to the 1970s, parish farmers predominantly produced traditional vegetable crops for home consumption. At that time local farmers did not produce exotic vegetables, such as cabbages, carrots, lettuce, etc. which were produced on plantations and mainly consumed by the European and Asian populations, or exported. The vegetables that the rural African population produced for consumption as local foodstuff were considered traditional vegetables.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH