Morocco's National Food Fortification Program

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Eileen Brainne Sullivan

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 556.4 Earth sciences of Africa

Thông tin xuất bản: World Bank, Washington, DC, 2012

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 317431

The Government of Morocco has successfully implemented a national fortification program to increase the amount of fortified wheat flour and oil available in the market, which was supported by a US.92 million grant from the Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN). Morocco was selected out of several countries that had submitted proposals to GAIN, to undertake fortification efforts in line with the government's newly established program to fight micronutrient deficiencies launched in 2000.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH