Trade Responses to COVID-19 Food Security Concerns in Bangladesh

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Nora Dihel

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 641.59 Cooking characteristic of specific geographic environments, ethnic cooking

Thông tin xuất bản: World Bank, Washington, DC, 2020

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 321302

The COVID-19 (coronavirus) health crisis can lead to a food security crisis in Bangladesh if proper measures are not put in place. Trade policies can be an essential instrument in the management of the COVID-19 (coronavirus) related food security issues. Trade responses such as eliminating tariffs, refraining from imposing export restrictions, and facilitating trade flows can play an important role in maintaining access to and reducing the cost of essential food products.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH