Globalization and Development : A Latin American and Caribbean Perspective

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: José Antonio Ocampo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 641.59 Cooking characteristic of specific geographic environments, ethnic cooking

Thông tin xuất bản: Palo Alto, CA: Stanford University Press, 2013

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 327371

This book is organized as follows:
- Chapter 1) Globalization: a Historical, Multidimensional - Perspective.
- Chapter 2) International Trade and the New Global Production - Structure.
- Chapter 3) The International Mobility of Capital and Labor.
- Chapter 4) Inequalities and Asymmetries in the Global Order.
- Chapter 5) An Agenda for the Global Era
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH