Challenges in Assessing the Costs of Household Cooking Energy in Lower-Income Countries

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Michael Toman

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 641.59 Cooking characteristic of specific geographic environments, ethnic cooking

Thông tin xuất bản: World Bank, Washington, DC, 2017

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 327674

The paper discusses challenges in analyzing the costs of household cooking methods (fuels and associated stove technologies) in lower-income countries, and sources of divergence between observed and true social costs. The challenges in assessing social costs include valuation of household time, impacts of credit constraints on stove selection, preferences for stove characteristics, and the magnitude of health and environmental externalities. All these influences on cost require consideration of the local context.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH